Zoekopdracht auto

Bij Lamper Automotive kunt u een zoekopdracht voor een bestelauto plaatsen. Wilt u een specifieke bestelauto importeren uit Duitsland of België? Geef uw wensen en eisen aan ons door. Hiermee plaatst u een zoekopdracht voor de auto en gaan wij actief voor u aan de slag om deze specifieke bestelauto voor u te importeren. Uiteraard vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden, op vrijblijvende basis.

Zoekopdracht bestelauto importeren

U kunt een tweedehands auto importeren, waarbij u zelf kunt bepalen wat de maximale leeftijd van de auto mag zijn. In sommige gevallen wilt u een jongebruikte auto importeren, dus één of twee jaar oud, terwijl u in andere situaties misschien wel juist een iets oudere auto wilt importeren. Wij bieden u hierin graag een professioneel advies. Wij denken met u mee en helpen u bij het maken van keuzes.

Wij gaan hiermee aan de slag en doen u een voorstel wanneer wij de juiste auto hebben gevonden om voor u te importeren.

Hoe ga ik te werk?

Kennismaking

Elk succes begint met een goede kennismaking. Tijdens deze kennismaking ontdekken we waar jouw behoeften liggen.

Voorstel

Op basis van de wensen en eisen die tijdens de kennismaking zijn vastgesteld, gaan wij voor u op zoek naar de juiste auto en leggen wij u een voorstel voor.

Importeren

Bent u akkoord met ons voorstel? Dan kunnen wij de auto importeren voor u. Wij bieden hierin een zeer complete dienstverlening.

Evaluatie

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn over de samenwerking met Lamper Automotive. Daarom zorgen wij altijd voor een evaluatie.

Een zoekopdracht voor een auto plaatsen na wagenparkadvies

U kunt zakelijk één of meerdere bestelauto’s importeren voor uw wagenpark. Voor ons spreekt het voor zich dat u dan zekerheid wilt hebben dat alles goed geregeld is. Daarnaast wilt u ook zeker zijn van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de betreffende auto of auto’s. Natuurlijk kunt u bij ons een zoekopdracht voor een auto plaatsen ter aanvulling van uw bestaande wagenpark. Wij bieden hiervoor een deskundig wagenparkadvies op basis van uw specifieke situatie. Het is belangrijk dat uw wagenpark optimaal bij de behoeften van uw bedrijf past.

Wilt u een bestelauto importeren ter aanvulling van uw wagenpark, dan wilt u in alle opzichten zekerheid. Wij geven u zekerheid door onze ervaring te laten spreken.

Heel fijn advies gehad en mooie bussen van meerdere merken!

Zoekopdracht voor een auto uit Duitsland

In verreweg de meeste gevallen gaat de voorkeur uit naar het importeren van een bestelauto uit Duitsland. Op de Duitse markt zijn meer modellen en uitvoeringen beschikbaar. Deze zijn standaard aanzienlijk rijker uitgerust dan de modellen die op de Nederlandse markt beschikbaar zijn. Toch ligt de aanschafprijs in Duitsland een stuk lager dan in ons land. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen, zowel particulieren als ondernemers, een zoekopdracht voor een auto uit Duitsland plaatsen. Wij gaan hier natuurlijk graag mee aan de slag. Wanneer wij een passende auto voor auto import uit Duitsland hebben gevonden, dan doen wij u een voorstel. Bij uw akkoord zetten wij de auto import uit Duitsland in werking.

Plaats direct een zoekopdracht om een auto te importeren

Wilt u een specifiek model bestelauto importeren of heeft u interesse in meerdere voertuigen ter aanvulling van uw wagenpark? Lamper Automotive staat voor u klaar. Wij nodigen u uit voor een adviesgesprek, waarbij u – indien gewenst – direct een zoekopdracht voor een auto kunt plaatsen. Wij gaan er graag mee aan de slag. Wilt u eerst meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.