Wagenparkadvies

Wagenparkadvies is interessant voor ondernemers die een nieuw wagenpark willen realiseren, maar natuurlijk ook voor bedrijven die het bestaande wagenpark willen aanvullen met nieuwe modellen, willen uitbreiden of deels willen vervangen. Voor wagenpark auto import bent u welkom bij Lamper Automotive. Wij staan voor u klaar met een professioneel advies voor uw wagenpark en kunnen elke bestelauto importeren voor u.

Wilt u een compleet wagenpark importeren? Dan denken wij graag met u mee en zorgen wij voor de juiste oplossing. Uiteraard hebben wij alle nodige kennis van wagenparkbeheer in huis. Deze kennis combineren wij met de ervaring van auto import om u de beste dienstverlening te bieden.

Advies wagenpark: u wilt zeker zijn van uw zaak

Wagenparkbeheer omvat niet alleen het onderhouden en bijhouden van voertuigen die onder het bedrijfseigendom vallen, maar ook de organisatie en financiering van deze voertuigen. Een optimaal wagenparkbeheer zorgt ervoor dat u er altijd op kunt vertrouwen. Wilt u uw wagenpark aanvullen met nieuwe bestelauto’s die standaard rijk uitgerust zijn? Dan valt de keuze vaak op het importeren van de bestelauto’s. In Nederland behoort de rijke uitrusting tot de opties die tegen een meerprijs te verkrijgen zijn, terwijl deze opties in Duitsland standaard zijn.

Toch wilt u wel zeker zijn van uw zaak. U wilt geen bestelauto importeren die uiteindelijk niet aan uw verwachtingen voldoet. Daarnaast wilt u al helemaal niet dat goedkoop duurkoop blijkt te zijn. Door een goed wagenparkadvies bij Lamper Automotive in te winnen, sluit u de grootste risico’s uit.

Hoe ga ik te werk?

Kennismaking

Elk succes begint met een goede kennismaking. Tijdens deze kennismaking ontdekken we waar jouw behoeften liggen.

Voorstel

Op basis van de wensen en eisen die tijdens de kennismaking zijn vastgesteld, gaan wij voor u op zoek naar de juiste auto en leggen wij u een voorstel voor.

Importeren

Bent u akkoord met ons voorstel? Dan kunnen wij de auto importeren voor u. Wij bieden hierin een zeer complete dienstverlening.

Evaluatie

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn over de samenwerking met Lamper Automotive. Daarom zorgen wij altijd voor een evaluatie.

Zakelijk een auto kopen na wagenparkadvies

Wij bieden u een eerlijk, professioneel wagenparkadvies waar u verder mee kunt. Besluit u om de zakelijke auto te importeren, dan kunt u uiteraard gebruik maken van onze dienstverlening. Naast deskundig wagenparkadvies bieden wij u ook een A tot Z service met betrekking tot het importeren van de auto. Bent u tijdens ons gesprek voor wagenparkadvies tot de conclusie gekomen dat u een specifiek model bestelauto wilt importeren? Wij kunnen deze auto zoeken voor u en zorgen voor de juiste wijze van importeren. De aanschaf van een auto voor uw onderneming wordt daarmee een stuk eenvoudiger.

Daarnaast zijn wij optimaal op de hoogte van elke auto regeling die geldt bij een wagenpark importeren of bij een single bestelauto importeren. Hierdoor kunnen wij alles zo voordelig mogelijk voor u regelen.

Heel fijn advies gehad en mooie bussen van meerdere merken!

Van bestelauto importeren tot compleet wagenpark importeren

Het importeren van bestelauto’s voor bedrijven is tegenwoordig populair. Het is dan ook zo dat het financieel een aantrekkelijk voordeel oplevert. Daarnaast profiteert u van rijker uitgeruste modellen dan wanneer u de modellen op de Nederlandse markt zou kopen. Lamper Automotive staat voor u klaar met een professioneel wagenparkadvies en zoekt, samen met u, naar de juiste oplossingen. Dit doen wij wanneer u enkel een bestelauto wilt importeren, maar ook wanneer u een compleet wagenpark wilt importeren. Elke klant is voor ons even belangrijk, en dit merkt u.

Heeft u interesse in een deskundig wagenparkadvies?

U moet kunnen vertrouwen op het wagenpark waar u mee werkt, of waar u mee wilt gaan werken. Wilt u bestelauto’s importeren voor uw wagenpark? Dan voorzien wij u graag van een eerlijk wagenparkadvies. Vervolgens kunnen wij u, indien gewenst, een complete dienstverlening voor de auto import aanbieden.

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Voor meer informatie en wagenparkadvies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

Wij leveren uitsluitend aan dealerbedrijven in de automotive.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.