Zakelijk importeren

Zakelijk importeren is voor veel ondernemers een aantrekkelijke optie. Lamper Automotive staat klaar voor bedrijven die interesse hebben in zakelijk een auto importeren, bijvoorbeeld ter aanvulling van het bestaande wagenpark. Wij hebben ons gespecialiseerd in het importeren van, voornamelijk, bestelauto’s uit Duitsland. Wilt u een auto importeren uit een ander land, zoals België? Dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Toch, onze focus ligt op het zakelijk importeren van een auto uit Duitsland. Wij informeren u graag over de mogelijkheden wanneer u gebruik wilt maken van onze dienstverlening voor het zakelijk importeren van een auto.

Zakelijk auto importeren uit Duitsland: de voordelen

Waarom is het zakelijk importeren van een auto uit Duitsland nu zo interessant voor ondernemers? Hier zijn meerdere redenen voor te noemen. Op de eerste plaats kunt u zakelijk een auto importeren die standaard aanzienlijk rijker uitgerust is dan hetzelfde model op de Nederlandse markt. Duitse auto’s zijn namelijk standaard voorzien van de extra’s die in Nederland optioneel zijn en waarvoor u dus extra dient te betalen. Daarnaast ligt de aanschafprijs van Duitse auto’s lager. Wilt u een auto importeren uit Duitsland, zakelijk, dan moet u in Nederland wel BPM aangifte doen bij de belastingdienst.

Toch, het financieel voordeel door de rijkere uitrusting en de lagere aanschafprijs is groter dan het bedrag dat u aan BPM moet betalen. U heeft dus altijd financieel voordeel wanneer u besluit zakelijk een auto te importeren uit Duitsland.

Hoe ga ik te werk?

Kennismaking

Elk succes begint met een goede kennismaking. Tijdens deze kennismaking ontdekken we waar jouw behoeften liggen.

Voorstel

Op basis van de wensen en eisen die tijdens de kennismaking zijn vastgesteld, gaan wij voor u op zoek naar de juiste auto en leggen wij u een voorstel voor.

Importeren

Bent u akkoord met ons voorstel? Dan kunnen wij de auto importeren voor u. Wij bieden hierin een zeer complete dienstverlening.

Evaluatie

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn over de samenwerking met Lamper Automotive. Daarom zorgen wij altijd voor een evaluatie.

Is een auto importeren uit Duitsland zakelijk interessant voor ZZP’ers?

Een auto importeren uit Duitsland is zakelijk interessant voor vrijwel alle ondernemers, zeker ook voor ZZP’ers. Wilt u als ZZP’er gebruik gaan maken van een rijk uitgeruste klusbus, bijvoorbeeld, dan is een bestelauto importeren uit Duitsland een financieel aantrekkelijke optie. Lamper Automotive helpt u hier graag bij.

U kunt een zoekopdracht voor een auto plaatsen bij ons wanneer u een voorkeur heeft voor een specifiek model bestelwagen. In dit geval gaan wij voor u op zoek naar de juiste bestelauto om te importeren uit Duitsland. U kunt rekenen op een A tot Z dienstverlening.

Heel fijn advies gehad en mooie bussen van meerdere merken!

Zakelijk auto’s importeren uit Duitsland voor uw wagenpark

Wilt u een auto voor uw onderneming importeren om uw wagenpark uit te breiden? Het is mogelijk om meerdere auto’s te importeren uit Duitsland, voor uw zakelijke wagenpark. Uiteraard kunt u ook in dit geval een zoekopdracht bij ons plaatsen. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in wagenparkadvies, waardoor u altijd zeker bent van een deskundig advies dat volledig wordt ingericht naar uw zakelijke behoeften. Wij zetten in alle gevallen, voor elke klant, de juiste auto regelingen in om maximaal financieel voordeel te realiseren. Dit maakt het extra interessant voor alle bedrijven, groot en kleiner, om zakelijk een auto te importeren uit Duitsland.

Heeft u interesse in zakelijk importeren?

Zakelijk importeren biedt diverse voordelen. Wij vertellen u hier graag vrijblijvend meer over, tijdens een kennismaking en een adviesgesprek. Wij luisteren naar uw wensen en eisen, zodat wij onze service hier effectief op aan kunnen passen. Heeft u interesse in zakelijk importeren van een auto uit Duitsland of bijvoorbeeld België? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak, voor meer informatie of een persoonlijk advies. Wij zijn u graag van dienst.

Contact opnemen

Wij leveren uitsluitend aan dealerbedrijven in de automotive.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.