Auto importeren

Een auto importeren uit Duitsland, particulier of zakelijk, is zeker de moeite waard. Overigens geldt dit niet alleen voor auto import uit Duitsland, maar bijvoorbeeld ook als het gaat om een auto importeren uit België. Toch, in de meeste gevallen gaat het om de wens om een auto te importeren uit Duitsland. Hier zijn belangrijke redenen voor. De kosten voor het importeren van een auto zijn divers. In de regel liggen de kosten voor het importeren van de auto wel lager dan de financiële voordelen die u van het importeren ondervindt. Wilt u een auto importeren uit Duitsland of bijvoorbeeld België? Dan staat Lamper Automotive voor u klaar.

Een auto importeren met professionele ondersteuning

U wilt een Duitse auto importeren. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt het ook doen met de professionele ondersteuning van Lamper Automotive. Het zelf importeren van een auto is eigenlijk uitsluitend aan te raden wanneer u hier ervaring mee heeft. Er zijn namelijk meerdere stappen die moeten worden ondernomen en waarvoor enige kennis wel noodzakelijk is. Op de eerste plaats dient er een kentekenonderzoek plaats te vinden bij de RDW en er moet belastingaangifte worden gedaan voor de BPM. De verschuldigde rest-BPM dient direct te worden voldaan.

U ontvangt een kenteken en, ongeveer een week na het voldoen van het bedrag aan BPM, kunt u de kentekenplaten laten maken. Vanzelfsprekend moet er ook een autoverzekering worden geregeld. Er komt vaak meer kijken bij auto import dan vooraf gedacht wordt. Wij maken auto import makkelijk voor u.

Hoe ga ik te werk?

Kennismaking

Elk succes begint met een goede kennismaking. Tijdens deze kennismaking ontdekken we waar jouw behoeften liggen.

Voorstel

Op basis van de wensen en eisen die tijdens de kennismaking zijn vastgesteld, gaan wij voor u op zoek naar de juiste bestelbus en leggen wij u een voorstel voor.

Importeren

Bent u akkoord met ons voorstel? Dan kunnen wij de bestelauto importeren voor u. Wij bieden hierin een zeer complete dienstverlening.

Evaluatie

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn over de samenwerking met Lamper Automotive. Daarom zorgen wij altijd voor een evaluatie.

Is er nog wel financieel voordeel na het betalen van de BPM?

Een auto importeren uit Duitsland of België vraagt om een investering. Vervolgens dient u in Nederland BPM aangifte te doen, waarna u het berekende bedrag dient te voldoen aan de belastingdienst. Velen vragen zich dan ook af of een auto importeren uit Duitsland of België dan nog wel financieel voordeel biedt. Dit is zeker het geval. De aanschafprijs van de auto is in de regel een stuk lager op, bijvoorbeeld, de Duitse markt. Daarnaast is de auto standaard rijker uitgerust. Er kan worden bespaard op de BPM door slimme regels te laten volgen door een professional, zoals Lamper Automotive.

De voordeligere aanschaf in combinatie met het slim omgaan met de BPM zorgt ervoor dat er altijd financieel voordeel overblijft.

Heel fijn advies gehad en mooie bussen van meerdere merken!

Een Duitse auto importeren voor uw bedrijf

De kosten voor een auto importeren vallen vaak lager uit dan gedacht. Dit heeft vooral te maken met het feit dat er financieel voordeel ontstaat, zoals hierboven ook beschreven. Dit geldt niet alleen voor particulieren, maar zeker ook voor bedrijven. Wilt u een Duitse auto importeren voor uw onderneming? Dan helpen wij u graag verder. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor een verdere, grotere uitbreiding van uw wagenpark. Hiervoor nodigen wij u uit voor een adviesgesprek. Wij bieden professioneel wagenparkadvies aan alle soorten bedrijven. Vanzelfsprekend is dit adviesgesprek vrijblijvend.

Wilt u ook een auto importeren?

Het importeren van een auto wordt voor velen, particulier én zakelijk, steeds aantrekkelijker. Om alles goed te laten verlopen en optimaal financieel voordeel te genieten, is het aan te raden om een professional in te schakelen voor het importeren van de gewenste auto. Lamper Automotive staat voor u klaar met een veelzijdige dienstverlening. Wilt u een auto importeren en bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Wij leveren uitsluitend aan dealerbedrijven in de automotive.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.